Razbremenitev medvretenčnih ploščic

Dekompresijska terapija je neinvazivno zdravljenje, ki pomaga pri herniji medvretenčne ploščice in drugih simptomih. Z individualno terapijo in uporabo dekompresijske mize lahko dosežemo izboljšanje v več kot 80% primerov.

Terapija z laserjem

Laserska terapija povečuje cirkulacijo, pritegne hranila na poškodovano območje ter zmanjša vnetje, otekanje in bolečino. Učinkovita pri težavah, kot so teniški komolec, bolečina v križu in mišicah.

Manualna fizioterapija

Z ročno terapijo in tehniko Anatomy Trains odpravljamo vzrok bolečine in nepravilne drže, pri čemer posebno pozornost namenjamo miofascialnim ovojnicam in stopalom kot temelju telesa.

Anatomy Trains

Anatomija povezovanja. Posamezne mišice povezuje v funkcionalne komplekse, pri čemer ima vsak specifičen anatomski pomen.

TECAR terapija

Tecar terapija z visokofrekvenčnimi tokovi spodbuja fiziološke procese v telesu, kar izboljša regeneracijo tkiv in zmanjša bolečino. Uporablja se za mišične patologije, poškodbe sklepov, tetiv in ligamentov ter druge indikacije.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin. S klikom na Sprejmi piškotke« dovoljuješ vse namene obdelave.